Web Analytics

MMA och UFC Betting

Så du ska äntligen börja satsa på MMA och UFC i år. Varför inte! Det är otroligt roligt, spännande och kan till och med vara lönsamt med lite skicklighet och tur. Men hur kommer du egentligen igång? Här erbjuder vi dig 10 smarta tips som kommer att förbättra ditt bettingspel på MMA och UFC eller hjälpa dig sätta igång om du är ny. Här är de 10 tipsen som du inte vill missa!

 1. Börja litet

MMA- och UFC-spel är ett spännande spel, men låt inte dig själv bli så uppslukad i spelet att du spenderar med än vad du egentligen har råd med. Börja att spela med en liten summa pengar (eller till och med gratisinsatser eller låtsasspel) och lär dig hur man gör innan du satsar stora summor pengar på din favoritfighter. Och även då ska du aldrig satsa pengar du behöver för annat, som räkningar, ränta, mat eller andra nödvändigheter.

2. Lär dig om varje fighter.

Du måste veta vem du satsar på och mot vem fighterna kommer att slås emot för att kunna göra en bra satsning. Läs på om fighters, deras fightingstil och deras senaste resultat. Detta kommer att ge dig en bättre uppfattning om oddsen, vilket i slutändan kommer att hjälpa dig att fatta ett bra beslut när det gäller att satsa. Det är också en bra idé att läsa några expertutlåtanden om du inte vet så mycket om sporten själv, men lyssna inte för mycket på hype som inte verkar backas av någonting.

3.  Lita på din magkänsla!

Om du är övertygad om att en boxare kommer att vinna UFC-matchen senare den kvällen, håll fast vid din övertygelse och låt inte marknaden påverka dig åt det ena eller andra hållet. Att kunna lita på sin magkänsla är mycket viktigt när det gäller vinnarstrategi och om du använder detta ofta garanterar vi att du kommer att bli segerrik fler gånger än tidigare! Kanske har ditt undermedvetna uppfattat några viktiga ledtrådar som du inte medvetet tänkte på!

3. Skriv ner vinster, förluster och tidigare satsningar

Håll noga koll på vad som händer med dina satsningar så att du kan förbättra dina odds och din strategi för att bli bättre och bättre. Att skriva ner vinster och förluster är också ett bra sätt att se till att man inte förlorar för mycket pengar eftersom det blir tydligare om man för i förlust eller vinst. Skriv ner allt som kan vara användbart att ha koll på!

4. Kolla på fights live

Det är inte bara roligt att se på MMA och UFC utan det är även helt nödvändigt för dem som vill satsa på matcher! Du får en känsla för vad som händer i ringen samtidigt som du lär dig mer om boxarens stil och tendenser. Du lär dig att förutsäga en match, vilket naturligtvis är avgörande för vadslagning.

 5. Håll ett öga på oddsen och nyheter

Oavsett om du satsar på UFC eller MMA ändras oddsen alltid och du måste hålla dig uppdaterad om du vill tjäna pengar. Oddsen ändras baserat på många faktorer, inklusive tidigare prestationer, skadehistorik och rykte bland annat. Det är alltid en bra idé att kolla in dina odds så ofta som möjligt så att du kan förutspå spel mer exakt och öka dina chanser att vinna dina bets. Vill du veta mer och kolla in oddsjämförelser kan du göra det här.

6. Glöm inte att du kan provspela gratis

Om du inte vet hur du kan spela spelet är det okej att använda gratisspel för att öva. Som nybörjare är det en av de bästa sakerna du kan göra för att undvika förluster. När du har hållit på ett tag och vinner oftare än du förlorar är det dags att börja spela i den verkliga världen.

Övning ger färdighet; ju mer du övar, desto större chans har du att göra stora vinster när du spelar i verkligheten!

7. Använd en ansedd sportbok

Detta kan låta som en självklarhet, men det är otroligt viktigt! Oavsett om du spelar på UFC eller MMA kommer en välrenommerad sportbok att erbjuda enorma fördelar för dig som du inte vill gå miste om. Bland dessa fördelar finns snabba utbetalningar och bekvämlighet när du tar ut dina pengar, så se alltid till att använda ett alternativ som värdesätter din upplevelse och behandlar spelarna väl. Det är bäst att välja ett spelbolag med svensk spellicens.

8.  Var medveten om din sportboks regler

När du väl valt en sportbok är det bra att vara medveten om reglerna också. Ofta finns det uttagsgränser och tider som man inte är beredd på, och ibland tillkommer dessutom oväntade avgifter här och där. Du bör alltid vara medveten om de regler din sportbok har så att du inte får några otrevliga överraskningar eller slösar pengar i onödan.

9. Bli inte för känslomässig

Om du satsat på en fighter tidigare och denne har vunnit kanske du vill satsa på samma igen, men gör inte det om du inte faktiskt har anledning. Det är lätt att man blir känslosam och håller kvar vid sina favoriter, men om man vill lyckas med sportsbetting är det något man inte vill göra eftersom det ofta leder till stora förluster.

10. Kom ihåg att det ska vara kul!

Slutligen är det viktigt att du har roligt. Det är trots allt det som är hela tjusningen med att satsa! Om du bara ville tjäna pengar skulle du skaffa dig ett nytt jobb–turspel som casinon och betting är underhållning med bonusen att du faktiskt kan vinna pengar samtidigt. Att förlora kan få dig att känna dig bitter, men försök att inte uppehålla dig vid det. Kanske är nästa satsning din stora vinst!

Slutgiltiga tankar

Med hjälp av dessa tips kan du se till att du placerar dina spel på smartaste möjliga sätt. Att läsa om hur populära fighters presterar är kanske inte tillräckligt för spelare utan omfattande kunskaper om MMA, men om du är smart när det gäller hur du satsar så har du en mycket bättre utgångspunkt än nyare spelare som inte vet vad de gör överhuvudtaget! Du måste inte ha rätt varje gång; om du presterar bättre än genomsnittligt kan du vinna på MMA betting!